Monday, January 31, 2011

Heat Pump Running No Heat



Kefir - Finding kefir grains - Click here


you want to live a long time, possibly enjoying good health?


Well, in the expectation that science should develop some therapy genetic engineering, you just need to imitate the people del Caucaso che da millenni bevono kefir d'acqua.
Forse non lo sapevate, ma uno dei luoghi sulla terra dove la popolazione è più longeva è proprio quella zona che sta tra il Mar Nero e il Mar Caspio. Il segreto? Il kefir d' acqua, una semplice bevanda fermentata a base di latte o d´acqua che in quelle regioni si beve da millenni. Leggenda metropolitana, direte voi.

E invece illustri studiosi ( Prof. Drasek, Prof. Menkiv ) tra cui anche un premio nobel il ( Prof. Metchnikov ) hanno documentato come gli abitanti delle regioni caucasiche non conoscano tubercolosi, cancro né disturbi intestinali. Merito soprattutto del kefir che, stando ai loro studi, guarisce i catarri delle respiratory tract, stomach cramps, inflammatory bowel diseases, those of the liver, biliary tract disorders and diseases of the bladder.
Read more about the therapeutic properties of this beverage, Caucasian, we turned to Dr. Smith of Cremona. To him parola.Il Kefir is a fermented beverage containing lactobacilli bulgaria, thermophilic streptococci, yeasts, bacteria, propionic, carbon dioxide, various enzymes, ethyl alcohol, various vitamins (group B, C, PP) simple sugars, water or milk.
In fact, there is a milk kefir and water kefir a : this' last however, appear to have more therapeutic properties . By virtue of its ferment kefir works by rebalancing the intestinal flora, preventing the decomposition and putrefaction of the bolus in the gut.
This drink then stimulates the intestinal immune system with beneficial effects on the immune system of the body.
kefir, kefir
Kefir water can be used as an adjunct in the treatment of various diseases:

diseases of peripheral nerves
gastric and duodenal ulcers, bronchial catarrh

arteriosclerosis ipercolesterolizzante
Liver and Biliary Diseases

renal diseases of the stomach and intestines

Constipation Diarrhea Eczema


should be drunk every day with a dose of one liter. Kefir water is a liquid, less dense yogurt, sweet flavor and crisp as that of the grape must. You can also drink it at meals instead of water
------------------------------------ -------
HOW TO PREPARE water kefir

Ingredients for water kefir:

A glass jar of the capacity of 1 liter, which is closed with a cap
3 tablespoons of kefir ferment d '
water 2 tablespoons sugar 2 dried figs or prunes

lemon possibly biological
a colander


Preparation of Kefir d 'water

Fill the container of water and add the yeast Kefir d' water, sugar, fruit and lemon. Mix ingredients well and cover with the bottle cap.
2 days left to ferment at room temperature. Keep in mind that water kefir fermented for 24 hours has laxative effect still rich di glucosio e saccarosio, quello fermentato oltre 48 ore sino ad un massimo di 72 ore ha invece un effetto astringente poiché più acido.
Ogni 24 ore mescolare gli ingredienti. Il contenuto di carbonio aumenta di giorno in giorno.
A fermentazione ultimata, spremere il limone, eliminare la frutta e filtrare la bevanda con il colino in una bottiglia. La bevanda va tenuta in frigorifero fino al completo consumo. Il preparato va bevuto ogni giorno.
Lavare molto bene il vaso e il fungo che nel processo di fermentazione sarà aumentato di volume. Per una nuova preparazione del kefir d' acqua, rimettete nel vaso solo 3 cucchiai di fermenti. Il resto potete regalarlo o utilizzarlo come fertilizzante organico.


Some useful information for the kefir 's water

In the preparation of kefir' s water is recommended to treat very hygiene. Kefir d 'water should be consumed fresh because it is a drink that may be contaminated if not prepared facilmente.Anche Kefir d' water, the fungus remains alive for several days as long as you keep it in sugar water. In addition, the water kefir grains should be completely renewed at least once every six months. This is to maintain the healthiness' and maintain all the benefits of the drink.

In addition, some internationally renowned scholars have devoted much of loro vita allo studio del Kefir :
- Il Prof. Drasek , medico tedesco, ha confermato scientificamente l'effetto prodigioso del Kefir ancor prima della grande guerra. Il Prof. Menkiv, studioso di biologia, afferma che gli abitanti del Caucaso non conoscono, tra l'altro, la tubercolosi, il cancro ed i disturbi intestinali.
- Il Prof. Ilya Ilyich Metchnikov, premio Nobel, ha appurato che con il Kefir si guarisce il catarro delle vie respiratorie, i crampi allo stomaco, le infiammazioni croniche intestinali e quelle al fegato, i disturbi alle vie biliari e le malattie alla vescica.

Nell'assistenza all'infanzia il Kefir può essere usato come coadiuvante del latte materno , anche contro allergie cutanee dei neonati; durante la gravidanza allevia i disturbi femminili al basso ventre poiché è fortemente anti infiammatorio . Esistono possibilità d'uso del Kefir anche nella cura di : malattie dei nervi, ulcere interne, catarro bronchiale, sclerosi varie, infarto del miocardio, biliosi, malattie del fegato, dei reni, dello stomaco, itterizia, diarrea, stitichezza, anemia, leucemia, allergie varie ed eczemi. Inoltre il preparato è particolarmente indicato per la regolazione del ciclo mestruale, durante la convalescenza dopo interventi chirurgici impegnativi e gravi malattie.

L'azione benefica del Kefir is essentially to prevent putrefaction in the intestines of substances ingested, previously digested by the stomach.

If you also want to check the veracity of these claims requires some 'Kefir ferments.

Kefir is a fermented drink containing Lactobacillus bulgaria, thermophilic streptococci, yeasts, bacteria, propionic acid, carbon dioxide, various enzymes, ethyl alcohol, various vitamins (group B, C, PP) simple sugars, water or milk. In fact, there is a milk kefir and a kefir with water: but it seems to have more therapeutic properties. Under dei suoi fermenti il kefir funziona da riequilibratore della flora batterica intestinale, impedendo la decomposizione e la putrefazione del bolo nell´intestino.

Questa bevanda stimola quindi il sistema immunitario intestinale con benefici effetti sul sistema immunitario di tutto il corpo.

Il kefir contiene una combinazione di numerosi microrganismi probiotici vivi e benefici, unica nel suo genere. Inoltre contiene tanti elementi nutritivi fondamentali per il nostro organismo: proteine,minerali e vitamine.


Il consumo quotidiano di kefir può aiutare To:
1) Kefir regulates intestinal functions ;
Kefir stimulates protein digestion, appetite and peristalsis and promotes salivation and the secretion of enzymes by the stomach and pancreas, stimulating the digestion of other foods, scientific studies suggest that it may help reduce the amount of cholesterol in the blood;
2) opposes the establishment of Kefir dangerous germs.
Kefir contains a large amount of lactic acid bacteria which have an inhibitory neiconfronti putrefactive microbes and pathogens;
3) Kefir stimulates the production of antibodies to the gut and improve the immune system.
Thanks to the action of microorganisms, kefir is highly digestible and is considered the milk product more suitable for people with intolerance lattosioIl

kefir is suitable for all:

- To those whose activities are sedentary and wants a balanced and easily digestible food
- Who wants to eat food natural, healthy and nutrients that can strengthen the body and the immune system.
- For people under antibiotic treatment, because in these cases, their gut flora is disturbed or even destroyed.
- For the guys who will be eligible for food energy, digestible, palatable, healthy and able to counteract the negative effects of the many "junk" that today can eat while taking many elements as the key to development calcium, potassium and many vitamins.
- Women waiting for the content of folic acid essential for the development of feto. Durante lo svezzamento anche ai loro piccoli, per la capacità del kefir di aiutare a colonizzare l’apparato digerente con batteri “buoni”con tutti i benefici che ne conseguono.
- Per le persone anziane, i convalescenti e chi ha la digestione in subbuglio.

0 comments:

Post a Comment